Och vad du väljer att toppa den med - det är ju helt och hållet upp till dig (eller dina smaklökar). Det här med att vara kreativ i köket är min favoritsysselsättning
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och skaka runt med olivolja. I alla fall om man som jag bor i en lägenhet med en massa takfönster som inte bara släpper igenom ljus utan också värmer upp rummen rejält
Aubergine, sötpotatis och vitlök bidrog med mycket av den goda smaken. Smaka av med salt och peppar. Jag hade även i grönkål som inte gav mycket smak men grönkål är en grönsak som verkligen är proppad med mycket nyttigheter
Igår bakade jag den med fetaost ochrödlök. Rödlök. Den bara finns där och är medgörlig, söt och läcker. Det jag älskar med sötpotatisen är att den blir god hur man än behandlar den
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Skala och finhacka rödlök. Blanda med fetaosten och tillsätt olja. Servera tillsammans med sallad. Skölj och finhacka persilja och skala och riv vitlök
Hacka rödlökenoch vitlöken och blanda med passerade tomater. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Jag serverade med sötpotatis i ugn och broccoli. Igår lagade jag fisk till middag enligt ett av mina absoluta favoritrecept - torsk i ugn med purjolöksgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.