När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvarta bönor ochtempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Jag kan i alla fall erinra mig för två år sedan då jag för första gången stötte på svartarisnudlaroch då konstaterade att det uppenbart finns svart ris (av vilket risnudlarna alltså är gjorda av och således är glutenfria)
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Torsk med het mangooch räkröra. Blanda limeskal, juice, chili och koriander med räkröran. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Ni blandar helt enkelt mango chutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Blanda saft och skal med apelsinjuice och kryddorna i en kastrull. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt. Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk
Eller okej, pasta och pasta - jag vet inte om italienarna godkänner risnudlar som pasta, men för mig är det ett perfekt glutenfritt substitut till normal spaghetti eller tagliatelle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.