Krydda med salt och peppar. Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatisoch haricoverts. Under tiden vi lagade biffarna och såsen, skötte potatisen sig självt i ugnen
Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för min maltvinäger jag köpte i London förra året, nämligen coleslaw
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Min coleslaw smakade mycket gott till marinerad kycklingschnitzel med indiska smaker. Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi och lime
Så valet föll till slut på bönbollar, och om det låter smakligt eller ej, det får ni bestämma, men efter denna långa utveckling vet ni i alla fall att de både är vegetariska och innehåller bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.