salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. finrivet skal från 1/2 citron. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. finrivet skal från 1/2 citron
Kall sås medparmesan, vitlök, citronoch basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås medcitronoch basilika (se här)
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Smaka av med salt och peppar. Skölj av kikärtorna ochbönorna, häll ner dom i bunken och blanda runt. Ett bra och gott sätt att få i sig dom viktiga baljväxterna är att gör en vinegrette
Hetta upp smöret i en stekpanna eller wok på medelstark värme. Servera med couscous. Tillsätt cashewnötterna och woka 2 minuter. Tillsätt bönornaoch woka bönorna ca 3 minuter tills bönorna är mjuka men har tuggspänst kvar. Blanda ner pressad citron, socker, sojasås och mynta och woka 1 minut eller tills allt är genomvarmt. 75 dl pressad citron. 150 gram bönor gula. 200 gram brytbönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.