Jag kan ärligt säga att jag ställer jättehöga krav på hur ett bröd skall vara. Och med tanke på att jag de senaste 7 åren endast ätit glutenfritt bröd så är det otaliga sorter jag har bedömt bort
Hoppas jag nu har svarat lite på de frågor jag har fått. Fick förfrågan om att skriva lite tips och råd om min diet och produkter jag använde under tiden samt måltider
FRÅGOR & SVAR. Svar. Sedan ökar du på kalorierna, framför allt kolhydraterna, succesivt vecka för vecka samtidigt som du håller koll på hur kroppen svarar
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Svartpeppar. Sätt ugnen på 200°. Deg. Blanda de olika mjölsorterna, lös jästen i fingervarmt vatten, häll det på mjölet och lägg i olivolja, salt, socker och riven pecorino
Passar på att reposta ett härligt recept från Karolina som tidigare gästbloggat här på mat. såklart. En vegetarisk pastasås som inte kostar många kronor/portion
Jag tyckte det var lika bra att sätta ihop ett längre inlägg med frågor och svar – eftersom att jag har så pass många recept som är vegan och dessutom håller ett kostprogram där man kan välja veganinriktning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.