Krydda på med salt och peppar. Den här soppan blev ju bara för god att inte delas med omvärlden. Jag var ute i de kantarellrika skogarna här i omgivningen och hittade det som antagligen blir säsongens sista kantareller
Smaka av soppan med citronsaft, salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök. Häll upp soppan i varma tallrikar, toppa med fläsktärningarna och servera med ett gott bröd, gärna penslat med olivolja och toppat med flingsalt
Soppan blev riktigt god så om du vill prova att göra min svampsoppa så kommer här receptet. Smaka av med salt och peppar och toppa med basilika innan servering
Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare
Ingredienser Portioner. 4 förrättsportioner 4 jordärtskockor (4 jordärtskockor motsvarar ca 300 g) 3 msk rapsolja nymald svartpeppar 1 krm salt Citronsalt skal från 1/2 citron 2 krm salt nymald svartpeppar Till servering gräddfil (avrunnen över natten) eller crème fraiche löjrom kryddkrasse Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.