Svamprisotto med grillad kalkonfilé
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kalkonfilé
  • / 2 finhackade vitlöksklyftor
  • / 1-2 tsk flingsalt
  • / 1 msk grovmalen svartpeppar
  • 0,5 citron
  • / 0,5 dl olivolja
  • / 0,5 dl rapsolja
  • liquid smoke
  • 6 portioner risotto
  • 15 g torkad
  • svamp
  • / 1 liter blötläggningsvatten
  • / 400 g skogschampinjoner
  • / 25 g smör att steka svampen i
  • / 0,5 dl olivolja
  • / 1 banancharlotten
  • lök
  • / 3 vitlöksklyftor
  • / 2 dl vitt vin
  • / 4 dl Ca
  • / 2 msk flytande kalvfond
  • / 2,5 dl riven parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.