Idag har variten sådan där dag när matmotivationenochfantasin tryter (JA även jag har sådanna dagar), som tur är bor jag hemma och låter mina föräldrar laga allt mat på sådanna dagar (ochäven dagar då jag intehinner)
Vispa ägg och socker o muskavadotill lagom luftigt, inte helt alltså. Ta ut den kakan och låt toska glasyren stelna ca enminutsen ta medenkniv o dra sakte runt springformen så att kakan släpper
Sen lägg allt på entallrikmedenklick kesella på toppen. Ni kan helt klart göra det med lax eller tonfisk som är lite fastare än tex torsk, men det går helt säkert det med
Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Rör om då och då. Skär eller klippaprikosernai små bitar samt blötlägg dem ivatten över natten
Slutresultatet är två olika recept ihopsattatillenkaffebrowniemedCoca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Att det sen var ett två-dygns-projekt att få luck-helvetena att passa med nya kyl o frysskåp är en annan historiaoch många svordomar senare, men nu är dom på plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.