Blanda, smör, vetemjöl och rivenparmesanmedlite salt o lite peppar. Dra av bladen från rosmarinkvisten och hacka ilitemindrebitar och blanda ner idegen
1 st vitlöksklyfta. 1 tsk rosmarin. 5 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 l färsk svamp 500 gram t ex kantareller och champinjoner 2 msk smör salt svartpeppar 1 tsk rosmarin 4 st ägg 3 dl grädde 3 dl prästost riven långlagrad Tillservering bönsallad
Rör smöret tillsammansmed mjöl, vatten och finhackad färsk timjan (degen är ganska så kladdig). Stek löken och svampen tillsammansmed enbär, salt och peppar, lägg sedan i pajformen
Man kan till och med låta degenligga några dagar i kylen om man viker den då och då. Här står vi kursdeltagare med en åttiokilos deg imitten och lär oss få upp spänningeni våra baugetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.