Att göra egen Sushi är så gott och blir oftast väldigt mycket billigare. Dessutom är det lätt med lite fantasi att få till god vegetarisk och vegansk sushi Det jag tycker är roligast, smidigast och godast är att göra är de traditionella Maki-rullarna med sjögräs runt
Börja med att skära tofun i strimlor och lägga i en marinad av 1 msk soja och 2 msk risvinäger. Låt gärna detta stå och dra sig i kylskåpet några timmar
0. SHARES. Share on Facebook. Tweet on Twitter. Att göra sin egen vegetarisk sushi är extra kul då man själv kan välja sina egna favoritgrönsaker att stoppa dem med
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.