Ingredienser Portioner. 4 Lasagne 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 500 g fryst svampmix 1 msk olja 500 g passerade tomater 2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 200 g bladspenat 130 g pesto salt och peppar 1/2 kruka rosmarin 15 lasagneplattor 250 g ricottaost 50 g grana padano Sallad 1/2 cosmopolitansallad 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja Lägg till i inköpslistan
Hittade på så vis detta recept på svamplasagne och det var helt fantastiskt gott. Hade svamp över från pizzabakandet i helgen och som jag behövde göra något av
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Låt kantarellerna rinna av och skölj dom sedan. Spara spadet till såsen. Dela svampen i mindre bitar om den är för stor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.