Svampfyllda oxrullader med portersås och potatis- & jordärtskockspuré
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 gram skivad rostbiff
  • 8 skivor
  • 20 gram smör
  • 100 gram gul
  • 150 gram skogschampinjon
  • 1 gul lök
  • 20 gram smör
  • 2 tsk flingsalt
  • ½ krm nymalen svartpeppar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 5 st torkade enbär
  • 1 tsk torkad timjan
  • 8 st svartpepparkorn
  • 3 dl porter
  • 1 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk kinesisk soja
  • salt
  • 4 portioner
  • 600 gram mospotatis
  • 200 gram jordärtskocka
  • 25 gram smör
  • 1 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.