Svampfyllda cannelloni ca 4 portioner. Cannelloni är en väldigt underskattad rätt, som både är enkel att göra och väldigt lätt att variera etter eget tycke och smak
If you are making omelettes to many people, I recommend to cook the omelette in the oven. Om du skall göra omelett till många rekommenderar jag att laga omelett i ugn
Sätt ugnen på 225°. Dela auberginerna. Gröp ur dem och grovhacka köttet. Lägg skalhalvorna på ett ugnssäkert fat och ställ in dem i mitten av ugnen 8-10 min
”Vänd omeletten med hjälp av ett lock… Låt den glida ner på ett fat…”. Det enda som brukar hända är att tufsar av omeletten åker ner på tallriken – och allt ser ut som om en fem-åring har gjort äggröra för första gången i sitt liv
Helvegetariskt/veganskt antingen tillbehör till en helrätt eller som förrätt för den som inte vill äta kött, jättegott och ett måste med den söta vinegretten till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.