Svampbollar med dillsås och pressad potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svampbollar
  • 1 gul lök
  • 500 g champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl valnötter
  • 3 msk majsstärkelse
  • 2 tsk mörk sojasås
  • 2 tsk torkad salvia
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Dillsås
  • 2 dl vatten
  • 2 dl naturell yoghurt
  • t ex sojayoghurt
  • 1 msk majsstärkelse
  • 1 buljongtärning
  • ½ dl finhackad färsk dill
  • Salt
  • Vitpeppar
  •  
  • Pressad potatis
  • 800 g mjölig potatis
  • Salt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.