Det blev en somrig falukorvsgrytamed pepparrot och dill, som är en av mina favoriter. Sambon som brukar gnälla på alla falukorvsrätter som inte är skolans korvstroganoff åt flera portioner och tyckte det var riktigt gott, vilket han även sa vid upprepade tillfällen under middagen
Svampbakadfalukorv, det hörs liksom redan där att det inte handlar om särskilt vacker mat. Men tack vare det blir den väldigt saftig och god (om du satsar på riktig falukorvmed rätt kötthalt)
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorvochpotatismos. Det var inte den vackraste och bästa kvaliteten, men det funkade och det var så gott medpotatismos
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.