The post Sojakorv stroganoff med svamp appeared first on Sofia von Porat. sojasås, och svamp som inte är lika vanligt längre men som faktiskt var en av ingredienserna i original-receptet
Bryn lök, svamp och paprika hastigt i pannan och lägg i korven igen. Skär korven i strimlor. Hetta upp lite matfett i en vid stekpanna och bryn den lätt
Bryn lök, svamp och paprika hastigt i pannan och lägg i korven igen. 600 g Scan Ekologisk Falukorv1 strimlad gul lök100 g färska skivade champinjoner2 strimlade paprikor4 msk tomatpuré4 dl mjölk1 msk japansk sojaSkär korven i strimlor
lök och svamp. Stroganoff. Värm en klick smör i en kastrull och fräs lök och svamp. Stroganoff. Den här såsen blir just så där krämig och god, att man vill slicka tallriken ren
Gör så här. Smält smör i en stekpanna och knaperstek bacon. Lägg åt sidan för att svalna. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Stek svampen utan fett i stekpannan tills vätskan dunstat. Det är ganska intressant att läsa om maträtten stroganoff, för ingen verkar vara helt säker på vilka ingredienser som egentligen ingick i det ursprungliga receptet
Varför ska stroganoffen bara paras med biff och korv. En av dem är att fluffigt basmatiris är det enda rätta tillbehöret till en stroganoff, kyckling eller ej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.