Tillsätt under tiden spenaten till svamp-och lökblandningen och stek tills den sjunkit ihop. Fick den här rätten öppen Lasagne med spenat och mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagen och nu bjöd jag den till några andra vänner
När färsen är brynt så blandas den med svamp-och lökblandningen. Kantareller är utan tvekan en av de mest omtyckta och välkända svampar vi har här i landet
Svamp-och ricottasås, 4 portioner. PastasåsUnder 30 minuter Svamp-och ricottasås, 4 portioner 400-500 g färsk svamp (ta lite mindre om du använder konserverad eller fryst)
Svamp-och auberginefräs. Ja, man skulle kunna tro att vi kolhydratsladdar inför förlossningen. Men det är nog snarare så att dom snygga bilderna och det goda hamnar just i en pastarätt
Tillsätt spenaten till svamp-och lökblandningen och stek tills den sjunkit ihop. Foto. Tina Fallgren. När jag får lite kreativ energi över så bläddrar jag ofta i mina alldeles för många kokböcker
Svamp- och purjolökslängd. Nu har vi en lite kortare arbetsvecka då det snart är påsk. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig vad det ska bli på vårt påskbord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.