I jämförelse med den kommande påskhelgens alla godsaker kanske potatis ochlöksoppa kan verka lite tråkigt, men den här goda, krämiga soppan är väldigt populär här hos oss och eftersom den dessutom är enkel att sno ihop så hamnar den ofta på vår meny
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Â Det behövs inte mer men den blir både saftig och så god vi är verkligen glada att vi kom att tänka på den här pirogen
svampoch ädelostlasagnen häromsisten. Vilken sorts svamp man har spelar mindre betydelse. ingredienser saknas, chilin blir smaklös och så fortsätter det hela tiden
Det finns olika sätt att rensa svamp, en del sorter som vanliga kantareller går enklare, medan trattkantareller, trumpetsvampoch soppar kräver mer noggrann rensning
En god och lättlagad soppa på potatis och lök som är både nyttiga och billiga ingredienser och som passar både som förrätt eller som hel måltid med några skivor gott bröd till
Det är alltså stekta svampar som man lägger ett pocherat ägg över. Stekt svamp. Mamma, två syskon varav en med respektive, moster, kusin och två syskonbarn fyllde huset under fredag och lördag
Servera soppan med en klick av moset toppat med hela svamparoch selleriblad. Rensa svampen. svetta lök, vitlök och rotselleri på medelgod värme under lock
De första dagarna jag käkade soppan hade jag inte en aning om vad den smakade förutom att den kändes lite varm och salt, men den sista dagen kunde jag, under ett kort ögonblick, faktiskt känna vad soppan smakade
Ost- och skinkpaj med svamp är en av mina favoritpajer som går snabbt att laga ihop och passar utmärkt till både utflykter, lätt luncher men även som förrätter
Blomkålsgratäng med chorizo, köttfärs och bacon. Köttfärsgratäng med bacon, champinjoner och purjolök. Tempurabroccoli med vitlöksbrass och sötsyrlig sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.