Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Bryn köttet i fett, salta och lägg det i gryta. Häll på hälften av vattnet och lägg i pepparkornen. Skala och tärna rotfrukterna samt strimla den ansade purjolöken
Skala och hacka löken och fräs den i en kastrull med olja. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt strimlad vitkål och tacokrydda och låt det fräsa samman
Vi har sagt det förr, men vi säger det igen för det tål att upprepas, resterna som ligger skramlar runt i kylen och skafferiet levererar många goda recept och smarriga måltider
Denna soppa får avrunda mitt fisk- och skaldjurstema, som inleddes förra torsdagen. På fredagar äter vi ofta pizza eller kallskuret och ostar, men - utan jäst, ingen kalljäst deg
Torsdag idag och imorgon står ordentligt fredagsmys på schemat. Vi ska även hinna med att spika och hamra lite på barnens förskola, vårt föräldrakooperativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.