4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Garnera med lingon och timjan och servera med kokt potatis. Kom över det när jag satt och kikade i en av mammas tidningar, och eftersom alla ingredienser fanns hemma (utom squash och lingon, så de hoppade jag över) var det bara att bege sig till köket och sätta igång
Skiva champinjoner och stek i rikligt med smör, smaksätt med peppar och mera vitlök. Morötter, zucchini, gul lök och paprika (i valfri färg)- skivas/klyftas och läggs i en form
Kommentarer
manuela-2
Jo men god och enkel. Koka morötter och potatis i olika kastruller.
manuela-2
Stek ur vätskan ur svampen först, inte så gott när de är ”svampiga” enligt receptet
Logga in eller Registrera för att kommentera.