Hemmagjorda pizzor på långjäst deg och svårslagna fyllningar. Jag och min andre hälft överträffade oss själva och ställde till med en superb pizzabuffé
Att göra sin egen bearnaisesås är inte så svårt som man kan tro. Det gäller bara att vispa på ordentligt, så fixar det sig, och du får en ljuvlig, fluffig bearnaisesås
Persiljejärpar, en riktig gammal husmansklassiker i det svenska köket. Härligt saftiga och smakrika järpar med mycket kruspersilja och en krämig gräddsås är svårslaget på middagsbordet
När det känns somrigt och utflyktsvänligt ute blir jag sugen på småkakor. Jag tror att det beror på att jag förknippar småkakefika med soliga stunder på mormors altan
Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
Nutellagrottor har snabbt seglat upp som en fikafavorit här hemma i huset. Vem gillar inte Nutella och kombinationen med en härlig mördeg gör de här kakorna svårslagna
Idag har vi gjort något vi ytterst sällan gör - vi packade in oss i bilen för att storhandla. Coop Sisjön känns som ett helt universum för mig som vanligtvis handlar på pyttelilla Coop Avenyn som ligger ett stenkast från där vi bor
Hemmagjord glass, tillsammans med svenska jordgubbar är en svårslagen kombo. Idag testade jag att mixa yoghurt med grädde till glassen och det blev syrligt och gott
Här kommer ett riktigt fint middagsrecept till helgen. Förra lördagen tillagade jag mitt livs första älgfilé och om man får lov att vara lite nöjd med sig själv så lyckades jag riktigt bra med köttet
Det bästa med februari är helt klart att semlorna står i fokus. Jag kan inte komma på något annat bra med februari än att vi faktiskt låter oss mumsa i oss semlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.