1 salladsbladBlanda
lax, crème fraiche och gräslök.Smaka av med salt och peppar.Garnera med röd lök, rom, citron och dill.Lägg på din pannkaka och njut!
Här kommer recepten att komma på löpande band, men först ut är denna goda laxröra på varmrökt lax. Till midsommar startade vi firandet med lite goda röror och tilltugg
Susannes mustiga höstgryta med fläskkött 6 port. Att göra köttgrytor är verkligen härligt. Man kan variera dem nästan hur mycket som helst, och låter man bara köttet koka tillräckligt länge, så blir det också alltid gott
Lax är ju bara för gott, och ungefär lika dyrt, men någon gång måste man ju få lyxa till det. Till den här röran spelar det ingen större roll vilken typ av lax det är, kallrökt, varmrökt, gravad eller stekt, bara att ta det man gillar bäst
Blanda crème fraiche, senap, honung och citronsaft i en kastrull och hetta upp varsamt. Skär laxen i mindre bitar och blanda ner i kastrullen, rör även ner den hackade dillen och krydda med vitpeppar värm därefter upp allt igen utan att koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.