Surströmming, tunnbröd & gummröra
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gummröra
  • 4 hårdkokta ägg
  • 4 potatisar 1 rödlök 1 bunt gräslök
  • 1 bunt dill
  • 1 bunt ärtskott
  • 1 citron 2 dl crème fraîche
  • 2 msk majonäs
  • 3-4 ansjovisfileer
  • salt & peppar
  • Så här
  • Koka potatis och ägg.
  • Hacka ner gräslök, dill, ärtskott, rödlök, ansjovis, potatis och ägg.
  • Blanda ner crème fraîche, majonäs, citronzest och citronjuice.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Tips: Byt ut ansjovisen mot matjesill, kaviar eller kanske blanda ner lite surströmming. För en veggovariant så hacka ner lite kapris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.