Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också men den kommer i morgon, idag får du hålla till godo medSurf and Turf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Godmorgon lediga fredag och jag äger återigen köket, ensam med kaffe och bloggen. Surf & Turf blev det alltså och jag använde hängmörad biff, MSCmärkta kungsräkor och pilgrimsmusslor
Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Arla® Smör-&rapsolja. Servera med riset. Salta och stek köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g fläskfilé ½ tsk salt Arla® Smör-&rapsolja 200 g champinjoner 1 röd paprika 4 dl tikka masala kryddmix 3 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15% 100 g skalade räkor 2 msk finhackad färsk gräslök 3 dl jasminris
Späd sedan med mjölk till önskad konsistens och smaka av med salt & peppar. Jag vill gärna prova något nytt recept men det kanske slutar med att vi väljer något säkert kort ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.