Surdegstoast med fläskfilé, kantarell och  whiskeysås
Tinas skåpmat
Tinas skåpmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fläskfilé i skivor
  • 2 dl kantareller
  • Olivolja
  • 2 msk smör
  • ½ gul rödlök
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk kalvfond
  • 1-2 msk blended whisky Salt o peppar
  • 1/2 dl finhackad persilja Gör så här:Fräs svampen i lite olivolja tills all vätska har försvunnit, tillsätt smör och den finhackade rödlöken mot slutet. Pudra över vetemjöl och rör om. Tillsätt whisky, grädde och fonden, låt sjuda några minuter. Blanda ner persilja och smaka av med ev salt och peppar. Skiva brödet och värm det i stekpannan med lite olja tills det fått lite färg. Fördela rucola och fläskfilé skivorna, och den goda såsen.Hugg i med ett gott rött!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.