Surdegsmakarn’s Surdegsbaguette
Surdegsmakarn
Surdegsmakarn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 13 h, fördelat på: 30 min bak +
  • 8 h jäsning/vila över natten + 30 min bak + 2 h bak och vila + 30 min jäsning/vila + 20 min gräddning + 45 min vila
  • 3 baguetter (ca 330 g/st)
  • 475 g Vetemjöl special
  • 50 g Grahamsmjöl
  • 325 g Vatten
  • 100 g Vetesurdeg
  • 2 g Jäst
  • 20 g Salt
  • Jag anger alltid vikten på alla ingredienser då det ger ett mer exakt mått. Vill man översätta exempelvis Vatten till volymmått (dl) så kan man använda översättningstabellen här.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.