20 g
flingsaltVäg up alla ingredienser utom saltet i bunken till en degblandare. Kör degblandaren i 1–2 minuter. Lägg plast över bunken och låt sedan degen vila i 30 minuter.Starta degblandaren och kör degen i 12 minuter. Ha i saltet och kör ytterligare 2 minuter. Låt degen ligga kvar i bunken, lägg på ett lock eller plasta den och låt degen jäsa fram till kvällen. Vik gärna degen ett par gånger under jäsningen.Stjälp ut degen på ett mjölat bakbord och dela den i 4 delar. Forma till avlånga bitar och lägg upp dem på mjölade bakplåtspapper. Pudra över lite mjöl och täck med bakduk. Låt jäsa till morgonen efter.Ställ in en ugnsplåt med höga kanter i botten av ugnen och en baksten så långt ner i ugnen som är möjligt, men så att man kommer åt plåten i botten, så här. Värm ugnen till 250°C på över- och undervärme.Snitta bröden med en skalpell, om så önskas. Lägg in bakplåtspappret med bröden på stenen. Slå 5 dl vatten i plåten i botten av ugnen så det bildas ånga. Stäng luckan fort och baka brödet i 15 minuter i 250°C. Lossa gärna och ta bort bakplåtspappret efter 10 minuter. Jag brukar bara 2 bröd åt gången och således lägga 2 bröd per bakplåtspapper. Med hjälp av en pizzaspade går det enkelt att lägga in och ta ut bröden(min pizzaspade kommer från Stenbolaget).
Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter. Och detta medatt ha kesella i degen är bara en myt (enligt experterna)
Häll på vattnet och kör degen tills allt är blandat och degen är smidig och släpper bunken. Blanda alla torra ingredienser i en bunke(assistent) Värm vattnet till ca 40 grader. Tag upp degen och baka ut till 4 limpor, lägg dem i en bakplåtsklädd långpanna och låt dem jäsa till dubbel storlek. Sätt in limporna när de är färdigjästa och sänk ugnen till 175 grader gräddningstid ungerfär 45 minuter. 1 liter vatten
Man kunde då se att i Chlorellagruppen så fanns det lägre nivåer av gifter i bröstmjölken jämförtmed kontrollgruppen vilket innebär färre gifter som kunde föras över till barnet
”Efter uppvärmningen skiftar du mellan intensiva intervaller där du pressar dig maximalt, och lugnare moment medmedellätt och lätt belastning föratt återhämta dig”, förklarar Nick Mitchell
Väldigt förlåtandemed andra ord, och egentligen lätt att göra. Man börjar medatt koka upp vatten. Det är en smöremulsion, med brynt smör och jag har skrivit om det på bloggen tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.