Surdegsbröd med dinkel
Receptbloggen.com
Receptbloggen.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bröd, stå över natten, jäsning 40 min x 3 + 1 tim + 1 tim, ugn 250 grader ca 30 min
  • På kvällen
  • 2 msk surdeg (rågsurdeg)
  • 2 dl vetemjöl special
  • 1 dl ljummet vatten
  • Nästa dag
  • surdegsblandingen som stått över natten
  • 1 tsk färsk jäst (kan uteslutas)
  • 2 dl kallt vatten
  • 2 dl vetemjöl special
  • 1,5 dl siktat dinkelmjöl
  • 1,5 dl fullkorns dinkel
  • 1 msk honung
  • 1 tsk salt ca

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.