Surdegsbröd med äpple och valnötter
H:ssons skafferi
H:ssons skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 min Cook time
  • 35 min Total tid
  • 5 min Portioner
  • 2 limpor Ingredienser
  • 30 g jäst
  • 6 dl ljummet vatten
  • 2½ msk salt
  • 3 msk honung
  • ¾ dl rågsurdeg
  • 6 dl rågsikt
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • 6 dl vetemjöl special
  • 200 g valnötter
  • 2 stora äpplen
  • 10 minuter Sätt ugnen på
  • 250 grader Platta ut degen lätt, vik ihop den till en limpa
  • 220 grader och grädda bröden i cirka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.