Surdegsbaguetter
varsagod.webblogg.se
varsagod.webblogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st baguetter.* Låt baguetterna svalna på ett brödgaller i minst 15 minuter efter gräddning innan du skär dem.* Jag brukar mata surdegsgrunden dagen innan jag bakar dessa baguetter så att den är riktigt aktiv när det är dags för bakning.
  • 100 g aktiv rissurdegsgrund
  • 100 g rismjöl
  • 100 g ljummet vatten
  • 3 g jäst för matbröd
  • 500 g kallt vatten
  • 1 msk malda
  • 500 g rismjöl
  • 150 g bovetemjöl
  • 20 g salt
  • 1 timme och
  • 30 minuter
  • 11 timmar och
  • 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.