Make och barn kom nyligen hem från några veckors vistelse i Irak och då är det gott att byta nationalitet på köket, dessutom är det svårt att konkurrera med svärmors goda mat
Var ganska hungrig så jag ville ha nåt mättande men ändå snabbt. Forma chokladsmeten till en liten skål på en tallrik, och fyll den sedan med banansmeten
Blanda ihop ingredienserna till degen i en bunke och blanda snabbt ihop till en deg. Hacka löken och vitlöken och fräs sedan i en stekpanna med lite smör tills det har blivit mjukt
Mixa cashewnötter och russin fint. Jag tycker alla smaker är jättegoda. Häll smeten, skalet, saften och vattnet i en skål och blanda ordentligt till en lite kletig smet
Tillsätt vetemjölet och knåda tills du har fått en smidig deg. Bred ut ett tunt lager tomatsås över pizzabottnen, toppa med skivad rödklök, parmaskinka och skivad buffelmozzarella
Det bästa med den (förutom att den är så god) är att den går supersnabbt att göra och att man gör hela smeten i en och samma kastrull och att man bara behöver röra om med en träsked
Godsaker till stuffing, som sen rinner ut och blir en gudomligt god sky att ha som bas till såsen. Förutom att den måste skyas ofta och det i sig tar ju lite tid
Eller ja du kan ju äta dem vilken tid du vill på dagen och de är precis lika goda då. Enkla är de också och de innehåller bara ett fåtal ingredienser som du antagligen redan har hemma
Jag har fått frågan och sett frågan lite överallt på hur man gör amerikanska citron rutor eller bars som man också kallar det så därför gjorde jag slag i saken och omvandla och översatte ett amerikanskt recept, självklart satte jag lite personlig prägel på dom också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.