Supersaftig glutenfri och mjölkfri banankaka med färska dadlar
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • dl
  • 220 - 250 g skalade bananer
  • 2 msk vit balsamvinäger eller pressad citron
  • 3 ägg - sammanlagd vikt 195 g ½ dl kokossocker eller ljust råsocker - 45 g 50 g smält kokosolja
  • 6 - 8 färska dadlar - ca 80 g urkärnad vikt
  • 3½ dl mandelmjöl - ca 150 g 1½ dl kokosnötsmjöl - ca 75 g 2 tsk bikarbonat - 13 g 2 tsk xantangummi - 6 g 1- 1½ tsk flytande kanelextrakt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.