Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Lovisa och Gustaf agerar diskjockeys, Spotify går varm och önskemålen haglar. I dag kommer ni att få vara med om en premiär här i vårt kök, något helt otroligt som faktiskt aldrig hänt förut
Nu har vi lovat er, inte bara en gång utan två gånger att ni skulle få receptet på den makalöst goda efterrätten vi bjöd på i lördags på vårt lilla mexikanska samkväm
Det har inte haglat blogginlägg på den här bloggen på senaste tiden. Man skulle kunna tro att jag fått någon sorts ät-slash-skriv-störning och helt enkelt slutat att laga mat och skriva om det
Att Håkan hade Mårtenssons korvfabrik igång igår är ingen hemlighet, det kunde ses både här och där. Man kan ju kanske tycka att man borde få nog av att stoppa korvar när det görs på jobbet resten av veckan där i charktillverkningen på GeMa-livs, men så är alltså inte fallet
Som ni hör så haglar dem förutfattade meningarna om italiensk mat och denna kyckling. På något sätt så förknippar jag denna rätt med Italien, kanske för att dem har mycket citron, eller att jag fått för mig att man äter mycket helgrillade kycklingar i Italien främst Toscana, att den funkar så himla bra med vin, att den känns rustik osv
Idag testade jag ett nytt recept som blev en riktig hit. Vi hade två paket kycklingfilé i frysen och förutom kyckling i god sås tycker jag ofta att mina kycklingfiléer har en tendens att bli torra och trista när jag tillagar dom
Jag brukar vara väldigt positiv till det mesta jag åstadkommer. Tro inte att det beror på att jag tycker att jag är så himla bra på att baka och laga mat för det tycker jag inte
Jag är en sådan person som svänger till det överpositiva hållet när det haglar negativa tankar. Bihåleinflammation är inget jag önskar min värsta fiende och kanske för att jag aldrig är sjuk blir jag hemskt ynklig när jag trillar dit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.