Det här är ett knaprigt lättbakat knäckebröd med mycket frön. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt. Häll på lite frön och kärnor ovanpå (se till att kärnorna fastnar, annars kommer de glida av när knäckebröden är klara)
Dessa måste du testa. Dom är sköra, doftande, sunda och snygga. ) Häromdagen hjälpte dom mig att piffa lyxfrukost, då blev dom nämligen pyntade med egen skagenröra på räkor, rödlök, rom, creme fraiche och avokado
2 dl majsmjöl2 dl blandade fröer tex linfrön (Max 1/4 dl), solrosfrön, pumpafrön, sesamfrön1/2 dl solrosoljaFlingsalt, ett par nypor2 dl kokande vattenRör ihop alla ingredienser, tryck ut på en plåt med bakplåtspapper med hjälp av ett bakplåtspapper
Vardag igen, hörrni, efter en alldeles fantastisk påskhelg med underbart vårväder. Jag hoppas att alla haft en lika fin påsk som jag har haft, att ni ätit en massa god mat, och att ni nu är utvilade och kanske lite solbrända på nästippen
Jag har fått "dilla" på knäckebröd fullproppat med frön sista tiden och här är mitt egna recept på krispigt, glutenfritt, nyttigt, lätt knäckebröd med massa mättande frön som ger knäckebrödet härlig konsistens
Hej, hoppas du som är intresserad av glutenfritt knäckebröd har följt med på föregående inlägg. Här är knäckebrödet som jag gjorde idag, på jyttemjöl och provena havremjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.