Vanlig köttfärslimpa har aldrig stått särskilt högt i kurs hos mig. Jag var därför lite tveksam till om jag verkligen skulle göra mig besväret med att laga till den här vegetariska varianten, men eftersom jag gillar att utmana mig själv, och mina fördomar, så ville jag i alla fall testa och se vad jag skulle tycka
14. 31 | september 12, 2017 | Lunch & middag. Ska precis sätta mig och skriva klart det sista på manuset som jag har deadline för på torsdag, men ville uppdatera bloggen först
Äntligen fick jag tummen ur att göra dessa plättar/bröd som så många redan testat. Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 2 dl torkade röda linser 1 gul lök 1 msk riven färsk ingefära 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 vitlöksklyftor 1/2 msk curry 2 tsk tomatpuré 5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 1/2 blomkålshuvud 250 g körsbärstomater 1 lime salt och peppar 65 g babyspenat 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det enda du behöver har du garanterat hemma. Läs också. Varför inte göra chips på jordärtskocka också. Squashchips Ingredienser 1 stor squash 1 msk dill 3 msk olivolja 2 msk vatten Havssalt och nymalen peppar Gör så här Skär squashen i tunna skivor på ett mandolinjärn eller med en kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.