Supergoda allergivänliga kryddskorpor/kakor (utan bl a gluten, vete, mjölk, nötter & soja)
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g flytande Carlshamns mjölkfria margarin (vi kan inte använda hårt mjölkfritt margarin men fungerar förstås bra också)
  • 2 1/2 dl socker
  • 1 dl sirap
  • 1 ägg 125 g russin och Sempers special flakes (istället för mandel). Ta ca 80 g russin och resten special flakes.
  • 7 dl Sempers fin mix (kan behövas både mer och mindre – degen ska vara ganska matad.
  • 1 tsk xanthangummi från Doves farm (utesluts om du använder fast/hårt margarin.
  • 2 tsk bikarbonat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.