Igår slängde jag ihop en mycket enkel ost- och baconsås. Man vill kanske inte stå och laga jättemycket mat till lunch, men samtidigt vill man kanske ha ändå en riktig måltid
Related PostsKyckling pajGuldkant på Vardagen- ÄppelmuffinsKärleksmums med lakrits till FarEn perfekt enkel lunch – Proteinsmoothie med Mango och AnanasTacopaj en härlig fredagKey Lime Pie Smoothie
Denna pastasås brukar vi laga ganska ofta, superenkel att variera lite efter smaken på färskosten och vilket kött man tar, oftast använder vi kassler eller skinka men också jättegott med bacon som idag, eller då och då korv
Mät upp alla ingredienser till kokspadet i grytan. Koka upp spadet. Lägg i köttet. Sjud under lock på svag värme ca 45 min, vänd köttet, sjud ytterligare 45 min tills köttet har temperatur 75 gr
Salt och peppar. Skär laxen i lagom stora bitar och hacka lök och vitlök. Fräs löken och vitlöken i lite smör i en kastrull och häll sedan på vattnet och vispgrädden
Det här inlägget skulle gå upp förra veckan men när jag försökte komma in på hemsida så var den poff borta och sen har det krånglat ända sen dess, trodde jag skulle bli tokig ett tag och då var det inte ens jag som försökte få ordning på sidan utan teknikerna på det webbhotellet som jag använder
Smörj en pajform och täck den med bär, jag tog frysta blåbär och jordgubbar. Blanda 1,5 dl vardera av spelt, havregryn och sönderkramade branflakes och 1 dl socker (kunde också ha minskats). Häll på smöret och rör om, jag lade till 0,5 tsk salt. 1,5 dl vardera av spelt, havregryn och sönderkramade branflakes och 1 dl socker (kunde också ha minskats)
Veckan som var har varit lite hipp som happ om jag ska vara ärlig med pytt i panna, stekt korv och hemlagat mos och en fantastiskt snabblagad enkel vegetarisk tomatpasta
) Superenkeltoch snabbt att göra…och vackert som tusan. Jag skulle såklart ha lagt ut igår ,men plötsliga föräldramöten och sjuka barn kan spräcka de flesta planer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.