Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Senaps- och honungskyckling. Hej och en riktigt trevlig fredag till er alla. Som jag brukar säga. visst är det något alldeles extra speciellt med just fredagar
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
5 – Bacontoppad kycklinggratäng (från 7 smartpoints). Det är så tacksamt med kyckling tycker jag. Man kan göra så mycket med den och samtidigt så är den väldigt mager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.