Krydda med salt och peppar. Dekorera tårtan med rom, dill, hackad rödlök och skaldjur. 1300 g räkor, skalade (1 kg med skal). 1Fyllning300 g räkor, skalade (1 kg med skal) 2 dl kräftstjärtar 200 g färskost 11% 250 g naturell kvarg 1% 3 msk pepparrot, färskriven 0,5 knippe dill, hackad 0,5 dl gräslök, hackad 0,5 tsk salt 1 krm peppar. 1Dekoration50 g röd stenbitsrom dill rödlökBlanda margarin med smulad kavring till en deg. Tryck ut i en rund form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter
Däremot brukar de flesta vilja hålla fast vid julens traditionella maträtter med bland annat skinka, Janssons frestelse, inlagd sill, kål, lutfisk och pepparkakor såklart
Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten. Smaka av med salt och peppar. Ta ut fisken ur ugnen och toppa med räkor och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.