Lägg lite kål- och bönblandning påtallrik och arrangera ankan ovanpå. För tio-femton år sedan fanns den i varenda grönsaksdisk men nu får man leta sig blå för att hitta den
Kycklinggryta gjort på resterna av gårdagen helstekta kyckling. Tacosås eller alvar. Här är ett förslag på vad du kan göra med resterna på din överblivna fågel sedan du till och med tröttnat på att fylla matlådan med rester
En härligt grön sallad som verkligen är grön, på alla sätt Rätten är lite halvt Raw men i alla fall Vegan och man kan bara byta ut bönorna och ärtorna mot råa varianter om man vill
Ofta tröttnar man dessutom på julmat efter helgen och vill ha något annat, nytt och fräscht. Dagens middag bestod av denna restpytt med rester av prinskorv, revbensspjäll och brysselkål tillsammans med potatis, morötter och rödlök
Korv och potatismos, köttfärssås och spagetti. Jordgubbar äter jag på sommaren, sparris äter jag på våren, svamp på hösten och nu på vintern frossar jag i kål och rotfrukter
Vi fortsätter rensa kylskåpet på julmat, note to self, köp inte så jäkla mycket mat nästa jul. Jag serverade wooken till kyckling, men det går såklart att äta den precis som den är
Men ta vara på skalet vad du än gör. Skala det yttersta gula skalet med en kniv, det gör inget om lite av det vita innerskalet kommer med men så lite som möjligt är bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.