Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Det härreceptet har jag fått efter min mormor och jag har bakat denhär kakan många gånger. Det som är lite annorlunda med denhär kakan är att man varken har matfett eller ägg i den
Lägg tortillabröden på en plåt och strö över västerbottenosten och mozzarellan i halvor. Strö på finhackad rödlök och dill och avsluta med salt och peppar
Den korta versionen lyder så här. Mumma (ett recept jag kommer att provbaka snarast p g a de låter gudomliga), kladdkaka (obegripligt att den inte kom med redan för tio år sedan), glutenfria chokladmuffins samt tre sorters cupcakes
Hål tillgodo och njut den. Receptet var med i Expressens LCHF-tidning november. Gör så här. En liten julklappfrån mig till er alla blir ett nytt recept på lchf-gods
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.