Äter du granatäpple. Jag har en lätt fixering vid granatäpplen i perioder, främst under vintern när det går att få tag i riktigt stora, tjusiga exemplar med mörkröda, saftspända kärnor
Fyllda tomater lovade vi er i går och fyllda tomater ska ni få, ja ett recept på i alla fall. Gröpa ur, röra fyllning och lägg i dom får ni själv göra, men det ska ni nog klara av
Men har ni sett vilken fin grönkål det ligger i grönsaksdiskarna. Ja, jag kunde i alla fall inte låta bli, utan köpte med en rejäl laddning hem utan att egentligen ha någon idé om vad jag skulle göra
1. Dela granatäpplet i mitten. 2. Vänd granatäpplet så du har köttet mot handflatan. 3. Banka med en stor sked eller skaftet på en kniv så kärnorna töms från äpplet
Ur söta mini-pepparkakshus. Just nu går det en trend runt på internet att göra mini-pepparkakshus. Jag såg själv dessa på Pinterest för några månader sen,
Vi diskuterade vad ett lämpligt krispkomplement skulle kunna vara och kom fram till att en kavringkrutong kanske skulle kunna passa, men det är inte nödvändigt
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Fotograf. Eva Hildén Smith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Foto. Eva Hildén Smith. Yay, delar ett recept till från vår bok Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter som fortfarande ligger i topp på adlibris försäljningslista i kategorin Kakor och Bakning – just nu topp 2
Recensionsexemplar från Bonnier Fakta – stort tack. Jag fortsätter att utvärdera recepten i Olgas mat fram till den 10 januari då jag skall recensera boken som helhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.