Jag är inte själv så mycket för sådanna, men jag vet att andra är förtjusta i sånna så jag började fundera och de flesta tycker ju om Subway kakorna, så jag letade reda på receptet jag tyckte verkade bäst, ändrade lite på det och körde igång
Ramlade över ett recept på Subway kakor på baka. se. Var tvungen att testa dem såklart. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det
sätt ugnen på 175 grader. Vispa samman smör, sockret och äggen med elvisp. Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och vispa ihop till en enda deg
300 g smör, mjukt och rumsvarmt 4 dl strösocker 4 msk sirap 4 tsk vaniljsocker 3 ägg (medelstora) 7 dl vetemjöl 0,5 dl kakao (om du vill ha ljusa kakor utesluter du kakaon) 1 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 150-200 g choklad, grovhackad (eller chokladknappar, variera som du vill mellan vit och mörk choklad)
300 g smör, mjukt och rumsvarmt 4 dl strösocker 4 msk sirap 4 tsk vaniljsocker 3 ägg (medelstora) 7 dl vetemjöl 0,5 dl kakao (om du vill ha ljusa kakor utesluter du kakaon) 1 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 150-200 g choklad, grovhackad (eller chokladknappar, variera som du vill mellan vit och mörk choklad)
) Cook until the cheese is fully melted and the bread is golden brown and crisp on both sides. Melt 2 tablespoons of the butter in a large skillet set over high heat. Reduce the heat to medium, and cook, stirring often, for what will seem like a very long time, until the onions are fully melted and dark golden brown, approximately 30 to 40 minutes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.