Stek kotletterna gyllenbruna i smör och krydda dem med salt och svartpeppar. Rör i senap, crème fraiche och pressade vitlöksklyftor och låt få ett uppkok
Så denna gång delar jag medmig av inspirationfrån två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Det är så bra med alla matbloggare, man hittar så mycket recept och inspiration
Stek kotletterna gyllenbruna i smör och krydda dem med salt och svartpeppar. Rör i senap, crème fraiche och pressade vitlöksklyftor och låt få ett uppkok
Så imorseinspirerades jag av denna smakkombo, och gjorde en frukostvariantmed samma grund - helt glutenfri och vegansk, utan tillsatt socker eller grädde
Jag gör den på flankstek, men det funkar säkert även medrostbiff eller annat ”biffkött”. Den som tror att en Crock Pot – slow cooker – mest är till för vintriga grytor kan tänka om
Det enda med dessa dumplings som är svårt, det är att wonton-plattorna torkar ganska snabbt. Bortsett från detta är det egentligeninte några större konstigheter
Min soppa blev lite annorlunda, men medtydliginspirationfrånPernilla. Hon bloggar intealltid så frekvent, men när hon gör det så gör hon det med en alldeles egen twist, och man har ofta ett litet leende medsigdärifrån
Sen var det lite mer känsla att hetta upp en panna med lågor frångasspis under. Jag var medi köket hos minfamilj och fick se hur tomatsåsen lagades och har nu försökt mig på att laga den själv Jag tror att det blev ganska likt, kanske inte exakt samma smak, kan vara att min blev något mildare
(har du svamp i, steker du dem tillsammansmed löken och paprikan). Häll i krossade tomater, låt puttra några mininnan du lägger ikikärtorna och sambal olek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.