Forma små runda köttbullar med oljade händer och lägg dem på ett smörpapper. Skala och finhacka löken. Servera köttbullarna med gräddsås, kokt potatis, inlagd gurka och ev lingonsylt
Skala, dela och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Tärna potatis och morot. Lägg i paprika, potatis och morot och stek ett par minuter till
För nån vecka sen blev jag sugen på mjölkstuvademakaroner. Min mormor gjorde de godaste (med massa socker) och var mycket godare än köttbullarna eller korven man fick till
Jag tänkte att de kanske skulle passa bra till stuvademakaroner, så jag kokade därför ihop en sats stuvade mackisar och serverade dem med de uppvärma bollarna
Det är ju en överdrift att kalla detta för mexikanskt - men litegrann känns det ändå som en mexicoinfluerad variant av vår svenska vardagsfavorit - köttbullar, makaroneroch gräddsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.