Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag började äta färsk spenat och sen gick det plötsligt bra med djupfryst och sen började jag äta stuvadspenat också
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter. Lägg upp mjöl, ägg (vispa upp med gaffel) och ströbröd på tre separata tallrikar
Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fisken medbladspenat, rostad blomkål (för övrigt otroligt gott
Det var det bästa jag visste, i kombination med pulvermos haha. Jag åt dessa med sparris och en klick hummus men det är nästan ännu godare med hemmagjort potatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.