Lägg på ett grillgaller, gärna med en bakplåtpappersklädd plåt under. Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Läggspenaten, löken och smöret i en stor stekpanna. Gör fyra gropar i spenatblandningen för äggen. Tillsätt grädde, mjölk, riv över rejält med muskot och krydda med vitpeppar
Färsk bladspenat fick smälta ner i smörstekt schalottenlök som bottnade kokotterna som på franska heter ramequins, därefter en klick pumpapuré toppat av ett äggmed lite grädde överst för att hålla ägget saftigt
Det blev riktigt gott och kommer absolut lagas fler gånger, passar även perfekt till påskens alla prinskorvaroch köttbullar eller så äter ni den som den är
Det blev Äggröramed lök, riven ost, lök spenatoch bacon. Fräs lök ochspenat lätt i ren stekpanna. Vispa äggenoch till sätt vatten, grädde, ost, salt och peppar
Låt sedan spenaten fräsa med någon minut, och krydda med salt, peppar och muskot. En röra med crème fraiche, något som involverar fisk eller som jag valde att göra, en röra medspenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.