Servera potatisen tillsammans medfisken. Skrubba potatisen och tärna ner den i mindre bitar. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar Låt blandningen tjockna i stekpannan under omröring
Servera potatisen tillsammans medfisken. Skrubba potatisen och tärna ner den i mindre bitar. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Skala potatisen och koka mjuk i saltat vatten. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Servera fiskenmed brynt smör, färsk riven pepparrot och en citronhalva. Dra sedan bort pannan från plattan och låt fisken vila in i rätt temperatur så får du en saftig fisk
4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.