250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Dillstuvad potatis. Krydda torsken med flingsalt och svartpeppar. Leila börjar med den skinnfria sidan. Servera fisken med brynt smör, färsk riven pepparrot och en citronhalva
Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott. Tog fram kycklingdelar igår och rubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen
Smörstekta grönsaker. Egentligen var det meningen att vi skulle prova ett recept på "Julmustkyckling", tyckte det lät spännande, men vad jag bedrog mig
Kycklingen marinerar du i lite soja, olja och valfria kryddor. Stek tills dom fått den färgen du behagar vänd sedan och stek den andra sidan samtidigt som du smular över fetaost och lägg över ett högt lock (jag använde ett wokpannelock) och låt baka tills kycklingen är klar
Den här varianten kan jag verkligen rekommendera och den som önskar mer protein lägger så klart till lite mer kyckling, men vi hade lite över i kylen och tog av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.