Förra torsdagen höll jag höstens andra kurs i Svenska hösttapas. En avdelning på Bostads AB Poseidon hade kontaktat Medborgarskolan och efterfrågat en matlagningskurs och jag hade äran att få hålla min lite specialla tapaskurs för dem
Förra lördagen höll jag terminens enda matlagningskurs för Medborgarskolan i Gislaved. Matiga varma och kalla sallader stod på programmet, och jag har ägnat det senaste halvåret åt att samla idéer och testa smaker för att få fram de absolut godaste salladerna till kursen
Efter att ha ägnat veckans fyra första dagar åt receptkorrekturläsning, broschyrskrivning, inhandling av kursmaterial, psykologikurskväll och ledning av seniorgympapass var det på fredagkvällen äntligen dags för en av mina höstkursnyheter för Medborgarskolan
Kursen leds av mig, Nilla Gunnarsson som gett ut boken Baka Glutenfritt och arbetar som föreläsare, Kost & näringsrådgivare, Kock, matkonsult och NLP-coach
Jag har varit på en otroligt lärorik Raw Food/Levande Föda kurs i tre dagar. Kursen höll till på den vackra kursgården Villa Livsro i Tyresö av inspirerande Katrin Petersson
Minns ni kursen i Vintage-stickning som jag berättade om här på bloggen i höstas. I samarbete med studieförbundet Bilda har jag under de senaste månaderna hållit en kurs i Vintage-stickning
Är precis hemkommen från en kvällskurs i fransk konversation. ) Men, men, jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta på kursen, det var lite för låg nivå för mig
Tydligen bara för att inse hur mycket jag redan ligger efter i kursen jag läser. Sportlovet lider mot sitt slut och idag har jag spenderat dagen på högskolan i Västerås
Jag jobbar ju 60% och pluggar en kurs på 50%. Hej och hå. Så har ännu en vecka swishat förbi. Jag har haft fullt upp hela veckan med bokläsning och lite annat pyssel med lite olika kul projekt
Högst i kurs står spenatsoppa med ägg. Som ett led i mina försök att äta mer vegetariskt och även billigare mat som soppa blev kvällens middag spenatsoppa med ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.